Servicii

evenimente-cu-volum
evenimente-cu-volum
sarbatori-voluminoase

Debitarea literelor volumetriceDebitarea literelor volumetrice

Cu ajutorul utilajelor computerizate CNC este garantat un decupaj ireprosabil al polistirenului, cu o taietura fina si de mare precizie. VOPO detine 3 utilaje computerizate de mari dimensiuni cu ajutorul carora se pot realiza decupaje atat din blocuri de polistiren expandat EPS cat si din placi de polistiren extrudat XPS. Datorita performantelor utilajelor detinute , dar si unei echipe de profesionisti termenul de executie al lucrarilor finalizate este foarte de mic : 24 ore ( 1 zi ). Avem stocuri de polistiren expandat si polistiren extrudat.

Vopsirea literelor volumetriceVopsirea literelor volumetrice

Literele volumetrice pot fi folosite atat in interior cat si in exterior sunt vopsite numai cu vopseluri ecologice pe baza de apa. Acestea pot fi utilizate cu usurinta in spatii inchise – birouri, case, spatii comerciale, etc. Paletarul RAL contine peste 1000 nuante de culori. Se pot folosi si culori metalizate, florescente, fotoluminiscente, mate , lucioase si chiar vopsea pe baza de apa cu sclipici.

DIluminarea literelor volumetrice din polistiren extrudaIluminarea literelor volumetrice din polistiren extrudat

Literele volumetrice se pot aplica direct pe perete sau se pot atasa pe diferite suporturi (cadru metalic, panou aluminiu, panou de pvc, etc.). Optional ansamblul volumetric poate fi iluminat cu reflectoare pentru un impact vizual mare si pe timp de noapte. Literele volumetrice din polistiren se pot ilumina si cu leduri . Iluminare halou cu LED – nu se ilumineaza suprafata literei, ci peretele sau suportul pe care litera este montata, creand un efect de halou in jurul literei. LED-urile se aplica pe spatele literei.

Montajul literelor volumetrice din polistirenMontajul literelor volumetrice din polistiren

Semnele publicitare din polistiren nu au nevoie de fixari macanice ,datorita greutatii reduse. Se monteaza cu usurinta si de catre persoane fara experienta. Se aplica pe spatele literei un strat de silicon sanitar transparent sau de adeziv special pentru polistiren, se lipeste pe suprafata dorita si se preseaza pana a facut priza. Dupa uscare literele sunt fixate si nu mai pot fi indepartate

TransportulTransportul

Realizam decupaje polistiren in Bucuresti dar livram in toata tara prin curierat rapid, atat pentru clientii finali cat si agentiile de publicitate.

.

?
Telefon
e-mail